Az ANTI Records honlapján a múlt héten közzétett hírek szerint kedvenc zenészünk a 60. születésnapja felé közelítve sem tölti tétlenül a napjait.

  
A Mester legutóbbi, tripla albumát –  Orphans: Brawlers, Bawlers & Bastards – aranylemezzé nyilvánította a RIAA (az Amerikai Lemezkiadók Szövetsége), ehhez a címhez legalább 500.000 eladott példány  szükséges (Egyébként korábban egyetlen Tom Waits-album sem érte el az aranylemez státuszt.) Az albumot a közeljövőben bakelit lemezen is meg fogják jelentetni.
 
További remek hír, hogy a közlemény szerint Mr. Waits és felesége-szerzőtársa, Kathleen Brennan, új dalok írásába is kezdtek, amelyeket a tervek szerint idén nyáron fognak stúdióban felvenni. Az új CD megjelenésének időpontjáról egyelőre nem tudni részleteket.
 
Emellett TW jelenleg Albert és Allen Hughes rendezésével készülő, The Book of Eli című filmjének forgatásán is részt vesz. A film két főszereplője Denzel Washington és Gary Oldman lesz, Tom pedig egy kis szerepben egy mérnököt alakít majd. Terry Gilliam új filmjének premierje (The Imaginarium of Doctor Parnassus, amelyben Tom magát az ördögöt játssza) pedig várhatóan a Cannes-i filmfesztiválon lesz, és még az idén világszerte is bemutatátják.
Szerző: Ginsoakedboy  2009.03.16. 21:58 Szólj hozzá!

Címkék: hírek film lemez orphans

A bejegyzés trackback címe:

https://strangeweather.blog.hu/api/trackback/id/tr571006444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása